IKEA облечена в пролет

IKEA облечена в пролет
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Ех, пост за моята любима IKEA. Не се подвеждайте, аз не я хейтвам, нищо че поста за лошият социален мениджмънт на DDB, който събра доста видимост и коментари звучи малко хейтърски, но аз не хейтвам IKEA, а агенцията, която я обслужва дигитално в България.

Така, за пролетта и ИКЕА. Много хубави сетчета са направили за пролетни тераски и простарнства ако имаш моравка. Аз лично си избрах няколко сета, и ако имахме тревица на село вместо посеви, бих си сложил една шатричка и няколко удобни мебели, един wifi рутер и забрави за мен София поне месец. Стига да не вали и не духа, ще съм на село в двора. Жалко, че няма как да стане. Трбява да изкореня посевите, да чакам да никне трева, а и инвестицията за целият сет си е бая голяма. Но не пречи да си помечтая. Разбира се, за много хора тази мечта е напълно осъществима и е на една ръка разстояние.

ИКЕА представи новите си пролетни предложения с вкусно кафе и канелени ролки (много ги обичам тези, ммм). Като че ли мебелите за терасата или двора са ни последната грижа, но като седнах на няколко от предлаганите дървени столове, направо ми се прииска да си затворя очите и да усетя лекия пролетен бриз и мекото слъце, което стели живот надлъж нашир. Ха, малко се размечтах, но към това предразполагат приятно наредените кътове в шоурума на ИКЕА. Къде са каките дето раздаваха брошурите за ИКЕА кредит от 10 000 лв. Ако бяха наблизо, не ми се мисле какво щеше да стане.

Ето и кратка презентация за новите предложения от ИКЕА (.PDF)

 

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...