Късен пост – StarMachine

Късен пост – StarMachine
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

 

Днес малко се унесох и забравих да си напиша поста, а съм поел ангажимент. Затова пост 15/100 ще бъде за предаването StarMachine, на което ме заведе Събина и сега ми помага да пиша докато пийваме биричка. Тук Събина ми разрешава да напиша само един параграф за това какво мисля за предаването.

Принципно форматът е интересен, но виждам един съществен проблем – не съм сигурен доколко българската публика е запозната с фрагментите, които играят актьорите. Оттам и колко релевантно и интересно ще е предаването като цяло за леко листопадизираната публика в България. Иначе съм много за да се даде шанс на млади талантливи и симпатични хора да се вихрят на сцената. Дотук с личните мисли. Следва продуктово позициониране :-))

Събина държи да каже, че Петте димящи дула на Стоян и Валери тази вечер изкъртиха и извозиха и е адски доволна и много, много се гордее с тях.

Сега ще дам платформа и за останалите ментори по онлайн репутация да защитят честта на своите питомници.

Боби смята, че Бандата на Марий успя за пореден път да състави и изпълни коварният си план за пленяване на зрителските съзнания. Мотивирани и смели!

Станислав, “любимият онлайн ментор на Касиел Ноа-Ашер” смята, че докато конкуренцията къртеше и извозваше и доказваше мотивацията си, Ангелите просто демонстрираха на какво са способни – най-доброто.

До тук с неплатената реклама. Предаването си струва, дано да събере достатъчно фенове от страна на феновете и да забавлява искрено публиката.

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...