Пеещи момчета – новите музикални икони

Пеещи момчета – новите музикални икони
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

 

Музикалната индустрия търпи постоянна промяна и следва някакви трендове, вероятно дирижирани от някого, но все пак определено може да се проследи някаква цикличност, но и доста голяма доза иновативност. След големите соло звезди, дивите, момчешките групи, май идва ред на момчетата соло певци.

Джъстин Бибър, хех, да. Не можех да понасям цялата истерия около този сладникав образ на момчето, мечта на всяка тинеджърка. Факт е обаче, че Бибър се мери по популярност с Лейди Гага и надминава известни и любими за мен имена в музикалния бизнес. Докато не гледах документалното филмче за Бибър. Хора като Ашър и цяла дузина музикални експерти бдят над звездата. Макар много хора да прогнозират, че догодина никой няма да си спомня за Бибър, съмнявам се точно това да се случи. Ще се радвам обаче ако никой не си спомня за Ребека Блек и отвратителният хит Friday (слагам линк само да ви дам шанс да хейтнете в YouTube  ;-)).

Две имена, които съм сигурен ще чуваме често следващата година:

Ронан Парк (Ronan Parke)

Ronan Parke – нежничкия рус симпатяга от Britain’s Got Talent който изправи на крака цялата зала на предварителното прослушване, включително журито:

Виждам как септември, октомври започва с турнетата, независимо дали ще спечели състезанието за таланти или не. Саймън има необходимия опит и съм сигурен ще направи за  Ронан (и за себе си разбира се) това, което се случи със Сюзън Бойл.

Джак Виджин (Jack Vidgen)

Jack Vidgen – пак русокоско (русо гладно няма), но този път от Australia’s Got Talent, който толкова впечатли журито и публиката с гласа си с тембър на чернокожа, че получи целувка на сцената от един от журиращите:

Не може да се отрече, че и Ронан и Джак са супер талантливи. Ще ми е интересно да видя къде ще се позиционират в доминираната в момента от Джъстин Бибър огромна boy cute ниша.

Следва по един кавър на неповторимата Адел:

 

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

1 comment

  1. Anonymous

    От дълбока древност “пеещи момчета” са правели чудеса и невероятни красоти на ниво глас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...