Колко е часът в… NYC

Колко е часът в… NYC
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Продължаваме серията от интересни и прости уеб приложения, които улесняват живота ни с EveryTimeZone – лесен начин да проверите колко е часа в различни зони по света. Особено полезно е когато работите с хора от другата страна на океана или Европа и се опитвате да намерите подходящо време за Skype разговор.

За сега не могат да се сменят предварително зададените градове, но са подбрани що годе удобно, че да се ориентирате за  това колко е часа в градове от същата времева зона.

Супер удобни са баровете, които показват каква част от деня е в момента в дадена дестинация – ден или нощ. Нюансите в бара показват също така дали се разведелява, наплъно светло или вече се сдрачава.

Може да местите линията на времето и да проверите на колко часа отговаря в съответната дестинация желаното от вас време за среща.

Добавете в отметките си EveryTimeZone и следващия път не се мъчете да смятате колко часа е в New York!

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

2 comments

  1. Stylius

    Сума ти и такива сайтове ползвах, никой не остана във Favorites. Накрая винаги ползвам “current time in EST” примерно в Google search или задавам някой град (New York, Phoenix, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...