Кутия със сандвич за утре

Кутия със сандвич за утре
1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 1 Pin It Share 0 1 Flares ×

 

Идеята не е нова – правиш си вкусен сандвич, носиш го с тебе в кутия и го хапваш на другия ден докато цъкаш във Facebook. Различното беше мястото, на което направих тези сандвичи и разбира се, компанията.

Миналата неделя беше част от преживяването TEDxBG за което вече писах пространна повест. Уъркшопите бяха различни, по-лични, по кратки, по-вкусни. Поне този, в който се включих аз. А той беше организиран от КЕКС, поетично съкращение от Кулинарно-експериментален колектив София. Така де – натрупваш на масата каквото са намерили в супермаркета, и настава едно мазане, плескане.


Аз съм традиционалист-експериментатор. Трите сандвича, които направих бяха в различен “стил” – първият беше Капрезе, вторият – четири сирена, а третият – 6 меса. Разбира се, изядох ги в този ред с голямо удоволствие.

Защо е този блог пост? Идеята е, че с тези сандвичи смятам да сложа край на безразборното ядене и от утре, понеделник – фитнес и малко диетка. Най-тържествено заявявам, че няма да се изкушавам да се тъпча с тора Наполеон от 100 грама сладки. Само ще доизям вкусните еклерчета в хладилника, и съм готов.

Сега сериозно. Ще гоним целите, които сме си поставили за годината. От първият месец – а, именно – време да се вталя. Изкушавам се да направя отделен блог в който да слагам по една моя снимка по шкембе и да видим дали ще го сваля след 100 дни, но се страхувам, че ще отблъсна и изпраша читателите.

Със сигурност ще има ъпдейти тук относно здравословно хранене и фитнес. Очаквайте съвсем скоро да се похваля със wifi кантара, който си купих. Много е як!

Хайде, утре в 9 във Атама, ако има желаещи?

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

5 comments

  1. Murry Ivanoff

    Ако фитнеса ти ще включва кардио (пр. бягане, дълго ходене или каране на колело) заповядай в RunKeeper. 

    1. Chris Georgiev

      Там съм, ползвам го когато бягам навън, във фитнеса, в който ходя обаче мога да синквам от уредите само с Nike+, не знам как да сложа в RunKeeper кардио от пътеката

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...