Визитки от Facebook/Moo

Визитки от Facebook/Moo
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

 

Ето ги и моите визитки. Доста добра маркетингов похват от страна на moo.com и Facebook, признавам, цели два блог поста от мен по темата, предният тук. А като гледам колко хора са си снимали визитките и са блогнали по темата, ще се окаже че е доста добра  SEO стратегия за Moo.com също така.

Визитките са супер добре направени. Кутията, в която пристигат е “вкусна” на пипане, и е страшно готино зелена отвътре. Аз си мислих, че съм си поръчал само един вид, но се оказа че имам с всички 3 снимки, които съм слагал като водеща снимка в новия Timeline профил.

Не съм сигурен дали бих използвал тези визитки, защото визитките ми на Имагга са доста впечатляващи и доста ефективни за сега, но поне имам 50 бройки, на които съм сигурен че бързо ще намеря приложение. Странно е колко много визитки раздавам ежемесечно. Дали някой ги ползва?

 

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

1 comment

  1. Ivan Kukov

    Крис, аз имам твоя визитка на Imagga от SEO конференцията миналата година и продължавам да я показвам, тук-там като пример за супер яка визитка 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...