София без кабели, може би!

София без кабели, може би!
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Вгледайте се в сградите около вас. За кабели. Сигуерн съм, че сме свикнали толкова много с висящите отвсякъде жици, че въобще ни прави впечатление колко грозна гледка са. Кабелите са навсякъде. В изобилие.

Похвална е инициативата на Столична община за разчистване от кабели на сградите в София. Всеки ден минавам по Граф Игнатиев и едва когато започнаха да свалят кабелите осъзнах колко различно изглеждат сградите без тях.

Режи, режи наред…..

Но не за дълго. Само ден като сградите около Славейков бяха почистени почна ново окабеляване. Всяко чудо за три дни. Ама какви три дни. И толкова няма. Едни свалят, след тях вървят едни други и пак слагат. И така… за красива София.

Как хубаво сте почистили, сега има място много за поставяне на кабели….

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

4 comments

  1. Iva Georgieva

    Отрязах всички кабели над нас:-) По -красиво – не е било:-) Добра идея:-)

  2. Sunny

    В такъв случай, като общината не може да се справи с това нахалство, ще почнем ние да си носим по една ножица в чантите:)))…има една уникална улица (не и знам името) в София, която е като част от филм на ужасите. Стотици кабели се “точат” на всички нива и тази улица е в самия център (перпендикулярна на Евлоги Георгиев, откъм Военния парк).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...