София – ДА, защо не!

София – ДА, защо не!
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Преди няколко месеца ми се наложи да разведа из София няколко американеца и осъзнах, че не знам много за историята на града, в който живея. За съжаление разходката през всички забележителности, които смятам, че биха били интересни за един човек, който за първи път посещатава столицата ни трае около 1 час. След това няма какво да покажеш, освен ако човекът не е любител на църквите или обича да виси в кафенета.

Вчера попаднах на едно видео, което представя много възторжено София. Даде ми надежда, че може би разходката из забележителностите на София може да е доста по-дълга и интересна ако знаех повече истории и ако не се притеснявах, че хората няма да харесат това, което им показвам.

Ето София през погледа на един англичанин, който уж развежда датчанка (избора на датчанката не е много удачен, хич не се справя добре тя пред камерата)

Share This

About the author

co-founder of Imagga, image recognition startup, organizer of StartUP NEXT Conference in Sofia, annual startup conference in English focussed on CEE, blogger, Startup Weekend supporter

View all articles by chris

Коментирай

Loading Facebook Comments ...

1 comment

  1. Pingback: София – ДА, защо не! | Информ@ЛИЧНО

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...